Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

To βραβείο Young Business Leader 2010 στον Μίλτο Καμπουρίδη από τα ΙΝ Βusiness Αwards της Κύπρου

Η διάκριση Young Business Leader 2010 απονεμήθηκε στον Μίλτο Καμπουρίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dolphin Capital Investors στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας που διοργάνωσε για 3η συνεχόμενη σειρά το ΙΝ Business στην Κύπρο, τιμώντας επιχειρηματίες και μάνατζερς που άφησαν τη σφραγίδα τους στο τεραίν του επιχειρείν τη χρονιά που μας πέρασε, αλλά και επιχειρηματικές πρακτικές και προϊόντα που δημιούργησαν αίσθηση.  
Το βραβείο Young Business Leader που έλαβε ο Μίλτος Καμπουρίδης, θεσπίστηκε φέτος σε μνήμη  Άντη Χατζηκωστή, και συμπληρώνει  τις επιμέρους κατηγορίες βράβευσης Lifetime Achievement, Επιχείρηση, Μικρομεσαία  Επιχείρηση, Μάνατζερ, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο Προϊόν / Υπηρεσία, Βιομηχανία / Μεταποίηση, Υπηρεσίες, Best Workplace και Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό. 
Στόχος των Βραβείων είναι τόσο η αναβάθμιση της επιχειρηματικής ζωής στην Κύπρο όσο και η επιβράβευση των αξιόλογων επιχειρηματικών προσπαθειών και δραστηριοτήτων.   
Μιλώντας  μετά τη βράβευση του ως “Young Βusiness Leader 2010” o Μίλτος Καμπουρίδης αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του Venus Rock, ένα από τα πολλά έργα της Dolphin στην Κύπρο, επισημαίνοντας ότι με το έργο αυτό, η χώρα θα ανέβει πολύ ψηλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο όσον αφορά θέματα τουρισμού, δεδομένου ότι θα διαθέτει το μεγαλύτερο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο της Ευρώπης. Το Venus Rock αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για οργανωμένη τουριστική ανάπτυξη που προσφέρει ανταγωνιστικό τουριστικό προϊόν που προσφέρεται δώδεκα μήνες τον χρόνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...