Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Arena: 3D ραντεβού αθλητισμού, μουσικής, κινηματογράφου στο Παρίσι!

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ  ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΑΒΡΑ
O κόσμος του αθλητισμού, της μουσικής και του κινηματογράφου δίνουν «τρισδιάστατο ραντεβού» στο Παρίσι κάτω από το βλέμμα ενός παγκόσμιου έλληνα!
Ο Πρόεδρος της Γαλλικής Ταινιοθήκης Κώστα Γαβράς  επέτρεψε την προβολή ενός  φαντασμαγορικού 3D show, που δημιούργησε η Arena, στην 600 τμ πρόσοψη της ταινιοθήκης!  Το εκπληκτικό τρισδιάστατο show διάρκειας 10 λεπτων,  θα παρουσιαστεί  στις 23 Ιουνιου στο Παρισι στις 11.00 το βραδυ, δηλαδη 12 μεσάνυχτα,  ωρα Ελλάδας στην Γαλλική Ταινιοθήκη που διευθύνει ο Κώστας Γαβράς.
Πρωταγωνιστής o Αλεν Μπερναρ, ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής της πισίνας στα 100 μέτρα ελεύθερο, κάτοχος του Παγκόσμιου ρεκόρ, Ολυμπιονίκης, Παγκόσμιος και Ευρωπαίος πρωταθλητής.  Οι θεατές θα δουν σε 3 διαστάσεις πως αντιδρούν εκατομμύρια μόρια  νερού όταν το σώμα του Αλεν Μπερναρ, ο κορυφαιος αθλητης της Arena, σκίζει τα νερά της πισίνας.
Τη μουσική για το φιλμ έχουν γράψει οι Birdy Nam Nam, το γαλλικό group ηλεκτρονικής μουσικής βραβευμένο με το Electronic Music of the Year Award. Το Show μπορείτε να απολαύσετε μπαίνοντας στο Facebook https://www.facebook.com/arenafr
Έχει χαρακτηριστεί σαν «η ταινία του καλοκαιριού». Και δεν μπορείτε να την χάσετε. Θα αλλάξει την αντίληψή σας για το νερό. Απλά φανταστείτε, βλέποντας τα εκατομμύρια των μορίων του νερού που περιβάλλουν το σώμα του Alain Bernard όταν κάνει βουτιές. Αφήστε τον εαυτό σας στον ρυθμό του Birdy Nam Nam.
«Η ιδέα με αποπλάνησε»  δήλωσε ο Κώστας Γαβράς, πρόεδρος της Ταινιοθήκης. Ο αρχιτέκτονας του μνημείου, Franck Gehry, είδε σ 'αυτήν την επέκταση του έργου του στο ευρύ κοινό. Ο Ολυμπιονίκης  πρωταθλητής Alain Bernard πρόσφερε τις υπηρεσίες του με περιέργεια και ενδιαφέρον για αυτή την,  αναμφισβήτητα εξαιρετική,  εμφάνιση. «Αυτή η ταινία θα επιτρέψει σε όλους να μοιραστώ  αυτά που βλέπω, τι αισθάνομαι, τι ζω κάθε μέρα. Είναι λαμπρό".  Και οι Birdy Nam Nam ήθελαν να μοιραστούν τη μοναδική αυτή στιγμή με τη δημιουργία του soundtrack.

Σήμερα  η Arena  θέλει να μοιραστεί όλες τις πτυχές του νερού, από τον αθλητισμό έως όνειρα. "Χωρίς να χάσουμε το κύρος μας ως μια αυθεντική μάρκα αθλητικών, ψάχνουμε για ένα πραγματικά καινοτόμο μέσο, με έντονη τεχνολογική συνιστώσα η οποία είναι επίσης σε θέση να παράγει ισχυρά emotions, έτσι ώστε να μπορέσουμε να επιτύχουμε το στόχο μας", δήλωσε η Mathilde Rohmer, της Arena. Η 23 Ιουνίου που προηγείται  του Ανοικτού ΕΤΑ που φέρνει την αφρόκρεμα της κολύμβησης στο Παρίσι

Η ταινιοθήκη Cinémathèque Française  κατέχει ένα από τα μεγαλύτερα αρχεία ταινιών, στον κόσμο. Βρίσκεται στο Παρίσι  και κάνει καθημερινά προβολές ταινιών χωρίς περιορισμούς από τη χώρα προέλευσης.  Το σημερινό σπίτι της Ταινιοθήκης Cinémathèque Française βρίσκεται στο στο 51, rue de Bercy, σχεδιασμένο από τον αμερικανικό αρχιτέκτονα Frank Gehry

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...