Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Mediterranean College- Παρουσίαση έργων φοιτητών στην 5η Έκθεση της Σχολής Μηχανικών

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των ατομικών projects των τελειόφοιτων του προγράμματος HND Πολιτικών Μηχανικών (Higher National Diploma in Civil Engineering). Σε μια ξεχωριστή τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διαλέξεων του Κολεγίου, οι τελειόφοιτοι του προγράμματος, παρουσίασαν τα τελικά τους projects σε πλήθος φοιτητών, καθηγητών και επισκεπτών.

Το θέμα της φετινής Έκθεσης Φοιτητών της Σχολής Μηχανικών ήταν «Η χρήση των Ρευστών στις Κατασκευές». Μεταξύ άλλων, παρουσιάστηκαν projects με θέματα όπως η κατασκευή φραγμάτων, υδροτουρμπίνες, θάλαμοι στεγάνωσης, μοντέλα υπερχειλιστών, συστήματα καναλιών και άλλα.

Το πρώτο βραβείο δόθηκε στον κ. Δημήτρη Ανδρεάκο, που κατασκεύασε θάλαμο στεγάνωσης (Canal Lock), ο οποίος επιτρέπει σε ένα πλεούμενο να μετακινείται από μια στάθμη νερού σε μια άλλη, υψηλότερη ή χαμηλότερη, μέσα σε ένα κανάλι ή ποτάμι.

Κατά την προετοιμασία των έργων τους, οι φοιτητές εργάστηκαν κάτω από πραγματικές συνθήκες και υπολόγισαν όλες τις μεταβλητές για τη σωστή ολοκλήρωση των μακετών τους. Εφάρμοσαν στην πράξη όλες τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους και κατάφεραν να τις μετατρέψουν σε δεξιότητες, που θα τους είναι ιδιαίτερα απαραίτητες στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Πληροφορίες: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, τηλ.: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...