Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

FILA και Arena στο McArthur Glen Athens Designer, στα Σπάτα

H FILA άνοιξε τις πόρτες της στο McArthur Glen Athens Designer , το πιο προχωρημένο Designer Outlet Village που ήρθε στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας συλλογές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το κατάστημα αυτό. 

Εκτός απο FILA το κατάστημα διαθέτει την κολυμβητική συλλογή της Arena καθώς και παπούτσια και ρούχα World Industries και Heelys σε εκπτωτικές τιμές μια και είναι εμπορεύματα προηγούμενων σεζόν. 

Οι νέες συλλογές των brands διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

 Για όσους επιθυμούν να βρούν εξαιρετικές ευκαιρίες σε προϊόντα χωρίς να τους ενοχλεί αν είναι παλαιότερης σεζόν, το νέο κατάστημα FILA στο McArthur Glen Athens Designer Outlet είναι η καλύτερη επιλογή.

Οι φίρμες FILA, ARENA, WORLD INDUSTRIES και HEELYS διαθέτουν το επιλεγμένο στοκ τους στο McArthur Glen Designer Outlet Athens.

Το McArthurGlen Designer Outlet Athens σας προσφέρει τα αγαπημένα σας brands σε είδη μόδας, ομορφιάς και σπιτιού σε τιμές 35 – 70 % χαμηλότερες.

Σχεδιασμένο σε νεοκλασικό στυλ, προσεγμένο μέχρι την πιο  μικρή λεπτομέρεια, το υπαίθριο κέντρο, είναι διαμορφωμένο σε δύο επίπεδα  στα οποία κυριαρχούν απαλές αποχρώσεις σε συνδυασμό με πέργκολες και  δρομάκια, και δίνει την αίσθηση  στον επισκέπτη πως περπατά σε μια γραφική γειτονιά της Αθήνας. 

Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα μοναδικής  αισθητικής απολαμβάνετε τα αγαπημένα  σας brands σε χαμηλότερες τιμές. 

Το κέντρο καταλαμβάνει 21.000 τετραγωνικά μέτρα  και περιλαμβάνει 110 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια.

Τα McArthurGlen Designer Outlet Athens δεν είναι ένας απλός προορισμός shopping. 

Είναι μία μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες μας σε ένα όμορφα διαμορφωμένο και ασφαλές περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...