Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Πράγα - Κάρλοβυ Βάρυ 4 ημέρες Αεροπορικώς ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Packed with tourists on a busy summer day in M...Image via Wikipedia
03/12- 06/12/2010 Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 295 €

1η Μέρα : Αθήνα – Πράγα Πτήση για Πράγα Πτήση για Πράγα,τη Χρυσή Πόλη των 100 Πύργων. Αμέσως μετά την άφιξή μας θα ξεναγηθούμε στην πόλη. Περιδιαβαίνοντας τα γραφικά σοκάκια της Μάλα Στράνα θα δούμε πολλά ιστορικά και καλλιτεχνικά μνημεία: τον Πύργο της Πυρίτιδας, το Δημαρχείο, το αστρονομικό ρολόι του 15ου αιώνα και τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου. Περνώντας τέλος από την πέτρινη γέφυρα του Καρόλου, σύμβολο της πόλης, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας και το υπόλοιπο της ημέρας είναι στη διάθεσή σας.

2η Μέρα: Πράγα ΚαστρούποληΜετά το πρόγευμα θα συνεχίσουμε τη ξενάγησή μας.Θα επισκεφθούμε το κάστρο Χρατσάνυ με το ναό του Αγίου Βίτου και τη γειτονία των Αλχημιστών. Θα δούμε ακόμα το μουσείο στο Λορέτο που παλαιότερα ήταν μοναστήρι και στη συνέχεια θα περάσουμε από το δρόμο των Αλχημιστών, ολοκληρώνοντας τη γνωριμία μας με την Πράγα. Για τον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα με καραβάκι στον πανέμορφο Μολδάβα ή στα καλντερίμια της παλιάς πόλης.

3η Μέρα: Πράγα  Ελεύθερη ΜέραΘα σας προτείναμε να επισκεφθείτε τα πολύ καλά οργανωμένα μουσεία της πόλης. Η Εθνική Πινακοθήκη, το Εθνικό, το Ιστορικό, το Εθνογραφικό Μουσείο, είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα. Εάν σας ενδιαφέρουν οι αγορές, θα βρείτε θαυμάσια κρύσταλλα, πορσελάνες,λινά,δίσκους κλασσικής μουσικής.

4η Μέρα: Πράγα – Αθήνα   Κάρλοβυ Βάρυ – Πτήση επιστροφήςΗ σημερινή μας εκδρομή θα μας φέρει στο Κάρλοβυ Βάρυ, κτισμένο κατά μήκος του ποταμού Τέπλα, γνωστό λόγω των ιαματικών πηγών του με μοναδικές στον κόσμο ιδιότητες. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «βασιλική πόλη», από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και καθιερώθηκε σαν τόπος συναντήσεων προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής, όπως ο Μέγας Πέτρος, η Μαρία Θηρεσία, ο Γκαίτε, ο Σίλλερ, ο Μπετόβεν, ο Μπαχ. Σήμερα είναι από τα γνωστότερα κέντρα υγείας και ανανέωσης στην Κεντρική Ευρώπη. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για Αθήνα.
Ξενοδοχείο Artemis 4*

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο : 295 €
Επιβάρυνση μονόκλινου : 100 €
Έκπτωση παιδιού  2-12 ετών : 50 €


Περιλαμβάνονται : Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Πράγα – Αθήνα με C.S.A.
Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν.
Διαμονή σε  ξενοδοχείο 4*  κεντρικό για 3 νύχτες  με πρωινό σε μπουφέ καθημερινά
Ελληνόφωνη ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο με γεύμα
Ελληνόφωνη ξενάγηση στη Καστρούπολη με γεύμα
Έμπειρος συνοδός της εταιρείας μας.
Ασφάλιση αστικής & επαγγελματικής ευθύνης βάση διατάγματος της Ε.Ε.


Δεν περιλαμβάνονται :ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 115.00€
Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ με ελληνόφωνη ξενάγηση και γεύμα
ΟΙ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.


Μητροπόλεως 26 - 28 (1ος Όροφος) Αθήνα
Τηλ: 210 3245620 (εσωτ. 115)
Fax: 2103245508

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...