Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ 24η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ - ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε. καλωσορίζει τους επαγγελματίες του κλάδου των τροφίμων και ποτών στο περίπτερο Α6 – Β5 της 24ης Διεθνής Έκθεσης ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από 11/2/2011 έως 14/2/2011.

Η ΙΠΠΟΤΟΥΡ Α.Ε παραμένει αταλάντευτη στη δέσμευσή της να στηρίζει και να προωθεί επώνυμα, ποιοτικά προϊόντα. Η δύναμη της ΙΠΠΟΤΟΥΡ στηρίζεται σε τρεις άξονες:
Στην καλλιέργεια φρέσκων ελληνικών μανιταριών με την επωνυμία «Αγρόκτημα Λαζαρίνα». Η μονάδα μας στην Καρδίτσα είναι μία από πιο σύγχρονες μονάδες παραγωγής μανιταριών στην Ευρώπη.

Στις ισχυρές συνεργασίες μας για την προώθηση ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.
Στις αποκλειστικές συμφωνίες διανομής και αντιπροσώπευσης μεγάλων οίκων του εξωτερικού στην ελληνική αγορά. Η επιτυχία μας βασίζεται στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και στο διευρυμένο πανελλαδικό δίκτυο διανομής μας που εξυπηρετεί επιλεγμένα καταστήματα και μεγάλες αλυσίδες S/M.

Ανάμεσα στις εταιρείες που εμπιστεύονται την ΙΠΠΟΤΟΥΡ για τη διανομή και αντιπροσώπευσή τους συγκαταλέγονται εταιρείες όπως: ΚΥΚΝΟΣ, BUONO, ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΛΑΖΑΡΙΝΑ, BONDUELLE, ΑΓΡΟ.ΒΙ.Μ, AΡΟΣΙΣ, ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΜΥΛΟΣ, WELCH’s, ΠΑΝ, ΛΙΡΑ, VESU, PFANNER.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...