Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Air Liquide: Εξαγορά στον τομέα της Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι

Air Liquide7Image via Wikipedia
Ενισχύοντας τη δυναμική του στον τομέα Φροντίδα Υγείας στο Σπίτι, ο Όμιλος Air Liquide, ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς στο χώρο της παροχής υπηρεσιών Φροντίδας Υγείας στο Σπίτι, προχώρησε στην εξαγορά της ADEP Assistance στη Γαλλία, που εξειδικεύεται στην μέτρηση και καταγραφή της αναπνευστικής ανεπάρκειας στο χώρο του ασθενή.
Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας. Το πρόγραμμά σας περιήγησης μπορεί να μην υποστηρίζει την προβολή αυτής της εικόνας.
Η ADEP Assistance ιδρύθηκε πριν 40 χρόνια στο πλαίσιο του Γαλλικού Οργανισμού Υποστήριξης Ατόμων με Πολιομυελίτιδα και Ειδικές Ανάγκες. Αναγνωρισμένη για την ποιότητα των υπηρεσιών της σε ότι αφορά στην αναπνευστική υποστήριξη των ασθενών στο χώρο του σπιτιού τους, ειδικά στον επεμβατικό και μη-επεμβατικό αερισμό, έχει εξασφαλίσει την παρακολούθηση περίπου 13.000 ασθενών με χρόνιες παθήσεις, στις περιοχές Ile-de-France και Picardie, χάρη σε μία πολυτάλαντη ομάδα που αριθμεί 140 συνεργάτες, ενώ ο κύκλος εργασιών της το 2009 ήταν 21 εκατ. ευρώ. 

Παράλληλα, η  ADEP Assistance έχει αναγνωριστεί και για την εξειδίκευσή της στην παιδιατρική, καθώς και στην παροχή ιατρικής φροντίδας στο σπίτι ασθενών με ειδικές ανάγκες λόγω μακροχρόνιων παθήσεων, για τους οποίους απαιτείται πολύ εξειδικευμένος εξοπλισμός (όπως στην περίπτωση νευρο-μυϊκών παθήσεων), ενώ παραμένει πρωτοπόρος στην αντιμετώπιση ασθενειών που απαιτούν τραχειοτομία και μηχανικό αερισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...