Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Το Junior της Goody’s πηγαίνει τα παιδιά στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο!

To Junior της Goody’s, το αγαπημένο γεύμα των παιδιών, με μία ακόμη πρωτοποριακή συνεργασία μεταφέρει τους φίλους του στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.  

Από τις  21 Ιανουαρίου έως 24 Φεβρουαρίου 2011, σε όλα τα εστιατόρια Goody’s με κάθε αγορά γεύματος Junior οι μικροί μας φίλοι αποκτούν μία φιγούρα ζώου από μία συλλογή έξι «κατοίκων» της ζούγκλας., ενώ παράλληλα λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για 2000 λούτρινα μεγάλα ζώα. 

Σε συνεργασία με το μοναδικό στην Ελλάδα Zωολογικό Πάρκο, η Goody’s προσφέρει με κάθε γεύμα Junior μία πρόσκληση για δωρεάν είσοδο των παιδιών στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο !*. Επιπλέον, όλοι οι καταναλωτές που επιλέγουν γεύματα Junior, μετά από κλήρωση μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα τέσσερα Χρυσά Πακέτα Υιοθεσίας από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, αξίας €500 το καθένα. Το κάθε Χρυσό πακέτο Υιοθεσίας περιλαμβάνει πολλά προνόμια για τον νικητή όπως ετήσιες κάρτες μέλους, πιστοποιητικό υιοθεσίας του αγαπημένου του ζώου, εισιτήρια για φίλους του και πολλά άλλα.
 
Το Junior αποτελεί την πλέον αγαπημένη επιλογή για τους μικρούς επισκέπτες των εστιατορίων Goody’s δίνοντάς τους την δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ξεχωριστό menu με τις γεύσεις που προτιμούν σε διαφορετικούς απολαυστικούς συνδυασμούς! 
*Η πρόσκληση  ισχύει για παιδιά 3-12 ετών, έως τις 31 Μαρτίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...