Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Αιγαίο Πέλαγος... ή αλλιώς Ege Denizi

240.000  τ.χλμ.  θάλασσας,  με  τουλάχιστον  100  νησιά  που  κατοικούνται...  με  τουλάχιστον  100  διαφορετικές
τοπικές  κουζίνες...  
Eλληνικές  γεύσεις  με  αποχρώσεις  ανατολής,  ή  ανατολίτικες  συνταγές  με  ελληνικό  χαρακτήρα;

Η  Νένα  Ισμυρνόγλου,  βάζει  μπροστά  την  καταγωγή  της  και  συνδυάζει  την  γαστρονομία  Ελλάδας  &  Τουρκίας  σε  μία  βραδιά  με  Γεύσεις  από  τις  δύο  μεριές  του  Αιγαίου.

Μεζέδες,  μπουρέκια  και  κεμπάπ,
Kisir  &  Çerkez  Tavuğu,
Ekmek  Kaymak  &  Baklava.
Είναι  μόνο  μερικά  από  τα  πιάτα  που  ετοιμάζουμε  για  εσάς...

Σας  περιμένουμε  τη  Δευτέρα  7  Φεβρουαρίου  2011  στις  Γεύσεις  με  Ονομασία  Προελεύσεως.

 Menu

Kisir  
Πλιγουροσαλάτα  με  δυόσμο
Çerkez  Tavuğu
Κοτόπουλο  σαλάτα    με  καρύδια  και  γλυκιά  πάπρικα  
Saray  Usulü  
Βιολογικά    αυγά  ποσέ  με  παστουρμά  
Kol  Böreği  
Μπουρέκι  με  χειροποίητο  φύλλο  με  γιαούρτι  γεμιστό  με  λευκά  τυριά  

Yoğurtlu  Şiş  Kebap
Köfte  από  αρνάκι,  κυβάκια  μελιτζάνας  ,  γιαούρτι  και  πικάντικη  σάλτσα  ντομάτας
Cizbiz  Köfte  Kebap  στη  σούβλα  από  αρνίσιο  και  μοσχαρίσιο  κιμά,  σουμάκ  και  μαϊντανό
Adana    soutzouk    kebab  
Πικάντικό  κεμπάπ  από  μοσχαρίσιο  κιμά  με  μπαχαρικά  και  τσίλι.  
Συνοδεύεται  με  σάλτσα  γιαούρτι:  με  γιαούρτι,  αγγούρι  και  δυόσμο


Ekmek  kaymak  –  
Εκμέκ  με  παγωτό  καϊμάκι
Baklava  
Μπακλαβαδάκια  με  φρέσκο  βούτυρο  και  φιστίκι  αιγίνης
  
Τιμή  menu  κατ’  άτομο:  45€  (περιλαμβάνεται  η  κατανάλωση  κρασιού)
Κρατήσεις:  Εστιατόριο  «Γεύσεις  με  Ονομασία  Προελεύσεως»,  τηλ.  210-­‐8001402,  info@gefseis.gr

Εστιατόριο «Γεύσεις µε Ονοµασία Προελεύσεως»,  210-8001402,Λ. Κηφισίας 317, Κηφισιά, info@gefseis.gr, www.gefseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...