Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Δυναμική είσοδος της Arena στις ΗΠΑ – Στην ΒΕΤΟ η αντιπροσώπευση στην Ελλάδα

Η Arena, κορυφαία εταιρία, στην ένδυση της αθλητικής κολύμβησης στον κόσμο, πραγματοποίησε δυναμική είσοδο στην αμερικάνικη αγορά με δημιουργία ξεχωριστής επιχειρηματικής μονάδας στην Αμερική, της Arena North America LLC.

Παράλληλα την αντιπροσώπευση της Arena στην Ελλάδα, από τις αρχές του χρόνου, ανέλαβε η εταιρία ΒΕΤΟ Α.Ε. που θα αξιοποιήσει αλλά και θα επεκτείνει το υπάρχον δίκτυο διανομής ενώ θα εδραιώσει το brand με την συμμετοχή σημαντικών ονομάτων της ελληνικής κολύμβησης.

Η Αrena είχε παρουσία στην Αμερική από τον Δεκέμβριο του 2009, τώρα όμως αναπτύσσεται πολύ δυναμικά με την δημιουργία της θυγατρικής Arena North America LLC. Στα πλαίσια αυτά η Arena υπέγραψε σημαντική συνεργασία με τoν Αμερικάνικο Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης (ASCA), που σκοπό έχει να τελειοποιήσει το επάγγελμα του προπονητή κολύμβησης διδάσκοντας του σωστές τεχνικές. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι προπονητές της Αμερικάνικης ομάδας κολύμβησης στους Ολυμπιακούς αγώνες είναι μέλη του ASCA.

Παράλληλα η Ranomi Kromowidjojo, η εικοσάχρονη Ολλανδή Παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 50 και 100 μέτρα ελεύθερο, εντάχθηκε στην ARENA Elite Team και θα αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Arena. Η Ranomi είναι κάτοχος του Παγκοσμίου ρεκόρ 4Χ100 ελεύθερο με τα χρώματα της Ολλανδίας.

Η ΒΕΤΟ έχει εντάξει στο δυναμικό της Arena μεγάλα ονόματα της ελληνικής κολύμβησης και σύντομα η σημαντική της παρουσία θα αναβαθμιστεί με τη συμμετοχή σε αγώνες και εκδηλώσεις μεγάλου αθλητικού ενδιαφέροντος, αλλά και ενισχύοντας τους έλληνες πρωταθλητές που συνεργάζονται μαζί της.

Από το 1973, η Αρένα έχει δημιουργήσει προϊόντα κολύμβησης για τους πιο απαιτητικούς αθλητές και κολυμβητές και αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως μία από τις κορυφαίες μάρκες ειδών κολύμβησης. Εδώ και 38 χρόνια η εταιρία αναπτύσσει νέες τεχνολογίες και παράγει τα καλύτερα προϊόντα για τη πισίνα και τη θάλασσα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...