Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Έξυπνη διαχείριση νερού για έξυπνους ανθρώπους

Mε την εφαρμογή συστημάτων της εταιρίας GreenLife GmbH από την Έργον-Ενέργεια

Η Έργον-Ενέργεια, αντιλαμβανόμενη τις προκλήσεις της αγοράς για παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα της εξοικονόμησης και ορθολογικής διαχείρισης του πολυτιμότερου φυσικού αγαθού, του νερού, σε όλο το φάσμα των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, και ανταποκρινόμενη στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη γενικότερη παγκόσμια τάση για την παροχή αντίστοιχων προϊόντων και υπηρεσιών, παρέχει στην ελληνική αγορά ολοκληρωμένα συστήματα συλλογής, αποθήκευσης και ανακύκλωσης του βρόχινου νερού και έξυπνα συστήματα επεξεργασίας και επαναχρησιμοποίησης ημιακάθαρτων (“γκρίζων”) νερών, του γερμανικού οίκου GreenLife GmbH.

Η ζήτηση για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αυτές βαίνει συνεχώς αυξανόμενη, γεγονός που καθιστά τη συνεργασία της Έργον-Ενέργεια με κατάλληλους πιστοποιημένους συνεργάτες, πρωτοπόρους στο είδος τους, όπως η GreenLife, κάτι παραπάνω από επιτακτική. Η εταιρία GreenLife, με περισσότερο από 20 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη, την κατασκευή και την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης νερού σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, νοσοκομεία, γραφεία, κοινόχρηστοι χώροι, κατασκηνώσεις κ.α, διαθέτει τα πλέον αξιόπιστα και πιστοποιημένα συστήματα, τα οποία είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου στη Γερμανία, γεγονός που εγγυάται την απόδοση και την αποτελεσματικότητα των συστημάτων αυτών, για ένα μεγάλο εύρος δυναμικοτήτων.

Μεταξύ των συστημάτων αυτών αναφέρονται:

Πατενταρισμένα συστήματα GWO και GWI (Patented BIO Technology) για την επεξεργασία των “γκρίζων” νερών (νερά προερχόμενα από τις μπανιέρες, τους νεροχύτες ή/και τα πλυντήρια), εξωτερικά ή και εσωτερικά των κατοικιών, αντίστοιχα, και την επαναχρησιμοποίησή τους σε καζανάκια, για πότισμα και σε γενικούς καθαρισμούς.

Συστήματα συλλογής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και ανακύκλωσης βρόχινου νερού GRM 1.0 και U 1.1, για οικιακή χρήση και πότισμα, με εγγύηση 15 ετών καλής λειτουργίας των υψηλής ποιότητας δεξαμενών πολυαιθυλενίου και με άμεση και πραγματική εξοικονόμηση 50% στην κατανάλωση πόσιμου νερού.

Πατενταρισμένο σύστημα παραγωγής πόσιμου νερού από βρόχινο νερό RainSafe®, με τη βοήθεια του οποίου μπορούν να καλυφθούν έως και το 100% των οικιακών αναγκών σε πόσιμο νερό. Εύκολη εγκατάσταση του συστήματος RainSafe® σε υπάρχοντα κτίρια χωρίς την απαραίτητη εγκατάσταση επιπρόσθετων σωληνώσεων.

Η Έργον-Ενέργεια, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων της GreenLife, θεωρεί ότι τα προϊόντα αυτά και η αντίστοιχη τεχνολογία τους μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση νερού αλλά και χρημάτων, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην προστασία των συνεχώς εξαντλούμενων υδατικών αποθεμάτων στη χώρα μας αλλά και στη διασφάλιση επαρκών, σε ποσότητα και ποιότητα, πηγών πόσιμου νερού για τα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...