Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τα τρόφιμα διαίτης Atkins στα Carrefour


Τα τρόφιμα διαίτης Atkins μπορείτε, πλέον, να τα βρείτε και στις αλυσίδες Υπερμάρκετ Carrefour και Supermarket Carrefour-Μαρινόπουλος.

Στα Supermarket θα διατίθεται δωρεάν και ο Οδηγός της Νέας Δίαιτας Atkins με διατροφικά πλάνα 3 εβδομάδων, ώστε να ξεκινήσετε άμεσα και να χάσετε εύκολα έως 5 κιλά σε δύο εβδομάδες.

Τα τρόφιμα διαίτης ATKINS μπορείτε να τα παραγγείλετε και από το e- shop των Carrefour στη διεύθυνση : http://www.carrefour.gr/CarrefourOnline1/ (κατηγορία Τρόφιμα / Είδη Παντοπωλείου / Διαιτητικά - Διαβητικά)

Τα τρόφιμα διαίτης Atkins ενώ είναι γλυκά στη γεύση δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, έχουν ελάχιστους υδατάνθρακες ενώ περιέχουν υψηλή ποσότητα πρωτεΐνης και σας βοηθούν στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος ή να διατηρήσετε το βάρος σας.

Οδηγίες, συμβουλές, συνταγές και διατροφικά πλάνα για τις 4 Φάσεις θα βρείτε στο νέο βιβλίο «Η Νέα Δίαιτα Άτκινς Για Μία Νέα Ζωή» (εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ). Το βιβλίο, το οποίο είναι γραμμένο από 3 καθηγητές Πανεπιστημίου, βασίζεται σε περισσότερες από 50 επιστημονικές μελέτες που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια της Νέας Δίαιτας Atkins.

Τα τρόφιμα ΑΤΚΙΝΣ διαθέτει στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά η εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ - ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ  – ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ (Τηλ.: 2108829605) site:  www.atkins.com, blog: http://gr.atkins.com/community/blog  Email: info@eles.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...