Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σημαντική ανάπτυξη της Lenovo

Lenovo logoImage via Wikipedia
Ανεξάρτητη εταιρεία ερευνών οράς επιβεβαιώνει την σημαντική ανάπτυξη της Lenovo που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, για 5ο συνεχές τρίμηνο.

Σύμφωνα με την τελευταία IDC Worldwide PC Tracker Historical Analysis, η Lenovo είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη εταιρεία ανάμεσα στις 5 πιο ισχυρές της κατηγορίας κατασκευαστών προσωπικών υπολογιστών, παγκοσμίως. H Lenovo επεκτείνει το δίκτυο συνεργατών της και προσφέρει καινοτόμο τεχνολογία, βραβευμένα προιόντα και σταθερή ποιότητα σε καταναλωτές, σε μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις(SMB) αλλά και σε μεγάλες (KAΒ), καθώς και πολύτιμες πωλήσεις σε συνδυασμό με ενέργειες υποστήριξης marketing.


Αθήνα, 15 Μαρτίου. Σύμφωνα με την IDC, η Lenovo, ο 4ος μεγαλύτερος κατασκευαστής προσωπικών υπολογιστών στον κόσμο, εξακολουθεί να αναπτύσσεται ραγδαία, για 5ο συνεχές τρίμηνο (αναφορά: 11 Φεβρουαρίου 2011). Με μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 10,4% (4ο ημερολογιακό τρίμηνο 2010) και σταθερή ανάπτυξη της τάξεως του 33% χρόνο με το χρόνο, αλλά και 11% στο τρίμηνο που προηγήθηκε, η Lenovo αναδεικνύει τη σταθερή, ανοδική της πορεία.

Παράλληλα, η Lenovo παραμένει νούμερο 1 σε λογαριασμούς μεγάλων επιχειρήσεων, κατέχοντας το 21% του παγκόσμιου μεριδίου αγοράς. «Mέσω του Δικτύου Συνεργατών μας, oι business συνεργάτες μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επωφεληθούν απο την εξαίρετη επιτυχία της Lenovo. Η ποιότητα των υπολογιστών εκτιμάται τόσο απο τους πελάτες μας όσο και απο την προσφορά εκτεταμένης υποστήριξης στα κανάλια, στον χώρο της τεχνολογίας αλλά και σε ενέργειες marketing», αναφέρει η Sandra Mikulic, Channel Lead Lenovo Eastern Europe & Turkey (EET).

Η Lenovo προσφέρει τη τέλεια λύση για όλα τα κανάλια. Οι υπολογιστές της κατηγορίας Idea, που χαρακτηρίζονται σχεδιαστικά πολυτελή, με multimedia εφαρμογές και κατηγορίες ultralight, είναι ιδανικοί για επιχειρήσεις και διασκέδαση εν κινήσει, ενώ, παράλληλα, καλύπτουν ποκίλες ανάγκες καταναλωτών. Συγχρόνως, τα προιόντα ThinkPad EDGE στοχεύουν σε μικρές-μεσαίες επιχειρήσεις, δίνοντας υπέροχες ιδέες για περιορισμένους IT προυπολογισμούς, παρέχοντας προηγμένη τεχνολογία και ενσωματωμένες ανέσεις, προκειμένου να ενισχυθεί η παραγωγικότητα του χρήστη μέσα στην ημέρα. Η κατηγορία των υπολογιστών Think που απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς συμβάλει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και, παράλληλα, στη μείωση του κόστους, αφού προσφέρει λύσεις υπηρεσιών, χωρίς δυσκολίες.

Το Δίκτυο Συνεργατών της Lenovo προσφέρει πολυάριθμα προτερήματα

Τα προιόντα της Lenovo που χαρακτηρίζονται απο ποιότητα, καινοτομία και αξιοπιστία παγκοσμίως, προσφέρουν στους συνεργάτες την πιθανότητα διεκδίκησης νέων πελατών, ανοίγοντας ευκαιρίες πωλήσεων έτσι ώστε να αυξηθούν τα έσοδα τους. Ένα, επιπλέον, εξαιρετικό παράδειγμα που αναδεικνύει τη μοναδική ποιότητα, είναι η συνεχής υψηλή ιεραρχία στο TBR «Corporate IT Buying Behavior and Customer Satisfaction Studies». Οι αναφορές αναγνωρίζουν τη δυνατότητα της Lenovo να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπολογιστές και υπηρεσίες στη κατηγορία μεγάλων επιχειρήσεων, ενώ εστιάζει στην ικανοποίηση πελατών, αναφορικά με την επισκευή των προιόντων και τη τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη.

Στους συνεργάτες της Lenovo προσφέρεται δωρεάν επαγγελματικό διαφημιστικό υλικό το οποίο μπορεί να προωθηθεί στις προσωπικές τους μαρκετινγκ ενέργειες, ενώ, παράλληλα, οι ενέργειες προβολής προσφέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης μίας προσοδοφόρας επιχείρησης. Ωστόσο, ανεξάρτητα απο τις πωλήσεις και την υποστήριξη μαρκετινγκ, η Lenovo επενδύει στην εκπαίδευση των τεχνικών και πωλητών.

Το Δίκτυο Συνεργατών της Lenovo διαχωρίζει τα μέλη σε 3 επίπεδα: Συνεργάτες, Πολύτιμοι Συνεργάτες, Πολύτιμοι Χρυσοί Συνεργάτες. Τα επίπεδα συνάδουν με τη συμμετοχή τους στην εκπαίδευση κατά τη διάρκεια του έτους. Σύμφωνα, λοιπόν, με την ταξινόμηση, οι συνεργάτες λαμβάνουν διαφορετικά bonus.

Καινοτόμα προιόντα «σαρώνουν» τα βραβεία στη CES

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της Lenovo οφείλεται στα ξεχωριστά προιόντα και τη συνεχή καινοτομία. Παραδείγμα αποτελούν τα βραβεία που απέσπασε η Lenovo τo 2011, κατά τη διάρκεια της CES (Consumer Electronics Show). Πιο συγκεκριμένα, το βραβείο «Best Affordable Business Ultraportable» δόθηκε στο ThinkPad X120e, ενώ το ThinkPad Edge E220s κέρδισε το βραβείο «Best of CES» απο το περιοδικό Laptop. Παράλληλα, το CNet επέλεξε τον υπολογιστή IdeaCentre B520 all-in-one (AIO) desktop για το βραβείο “Best of CES”. Το IdeaPad U1 που έχει καταφέρει να συνδυάσει κινητή ταμπλέτα με σύστημα Android και Windows laptop, έκλεψε τις εντυπώσεις. Επιπλέον, έμφαση στη CES δόθηκε στο Lenovo Enhanced Experience 2.0 για Windows 7, που ανάμεσα στα υπόλοιπα προτερήματα του συμπεριλαμβάνεται, επίσης, η δυνατότητα που δίνεται στους χρήστες εκκίνησης των υπολογιστών τους 20 δευτερόλεπτα πιο γρήγορα σε σύγκριση με τα κλασικά Windows 7.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...