Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Δυναμική ανάπτυξη δικτύου Goody’s και Flocafé

Με νέα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

H Goody’s Α.Ε. που δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και της ψυχαγωγίας με την αλυσίδα σύγχρονων εστιατορίων Goody’s και τη μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα Flocafé, συνεχίζει τη δυναμική ανάπτυξη του δικτύου της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Σήμερα λειτουργούν συνολικά 175 εστιατόρια Goody’s σε Ελλάδα και Κύπρο και 90 καταστήματα Flocafé σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ουγγαρία, τα οποία καθημερινά εξυπηρετούν εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές. Αναλυτικότερα εντός του 2010, λειτούργησαν τρία νέα εστιατόρια Goody’s, στα ΣΕΑ Ευαγγελισμού (Τέμπη) και στα δύο ρεύματα καθώς και στο καινούργιο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall. Επίσης ξεκίνησε η λειτουργία δώδεκα νέων Flocafé στην Αττική (Ν. Σμύρνη, Πόρτο Ράφτη, Αχαρνών, καινούργιο εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall), στην περιφέρεια (ΣΕΑ Ευαγγελισμού - Τέμπη και στα δύο ρεύματα, Ρίο, Πάτρα, Μαλλιακός) και στο εξωτερικό (Βουλγαρία - Σόφια στο The Mall, Κύπρος - Λευκωσία εντός του Πανεπιστημίου, Λάρνακα).

Η στρατηγική ανάπτυξης του ομίλου Goody’s Α.Ε. το 2011 περιλαμβάνει το σχεδιασμό και λειτουργία νέων εστιατορίων Goody’s και καταστημάτων Flocafé στους κύριους άξονες του οδικού χάρτη και σε επιλεκτικές περιοχές υψηλής πληθυσμιακής κάλυψης, ενώ παράλληλα διερευνώνται ευκαιρίες για μετεγκαταστάσεις σε εμπορικά σημεία με καλύτερες προοπτικές και χαμηλότερο κόστος ακινήτου.

Ήδη, είναι σε στάδιο κατασκευής νέα εστιατόρια Goody’s και καταστήματα Flocafé στα ΣΕΑ Αλμυρού Βόλου (και στα δύο ρεύματα) και στο ΣΕΑ Σπαθοβουνίου (Κόρινθος, ρεύμα προς Τρίπολη), το νέο Goody’s στη Νάουσα, ενώ αναμένεται το νέο F/B Blue Star Delos που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο με εστιατόριο Goody’s και 5 bar Flocafe. Τέλος, τον Απρίλιο του 2011 αναμένεται να λειτουργήσει το πρώτο Flocafé στο Βουκουρέστι (Ρουμανία) ενώ τον Ιούνιο το νέο Goody’s στην Πάφο.

Οι σημαντικές αυτές επενδύσεις, μέσα σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία και σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, αποδεικνύουν τη δυναμική της Goody’s Α.Ε. και ενισχύουν σημαντικά την παρουσία της στην αγορά εστίασης και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Η Goody’s Α.Ε. είναι θυγατρική της VIVARTIA, μέλος του Ομίλου MIG.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...