Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αποτελεσματική η λειτουργία δικτύου χειρουργών στο δίκτυο υγείας της INTERAMERICAN

Το θέμα που απασχολεί περισσότερο από κάθε άλλο την ασφαλιστική αγορά στις υπηρεσίες υγείας -λειτουργικά και οικονομικά- και είναι σχετικό με τη διαδικασία, με το κόστος αμοιβής των ιατρών χειρουργών και την εγγυημένη πληρωμή τους αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, όπως αποδεικνύεται, η INTERAMERICAN. Η εταιρεία, κορυφαία στις ασφαλίσεις υγείας σε υποδομές, ανάπτυξη συστήματος υγείας και κύκλο εργασιών, εισήγαγε πρίν από ένα έτος στο σύστημα Medisystem το νέο δίκτυο χειρουργών – ειδικών συνεργατών.

«Η καινοτόμος εφαρμογή της απευθείας πληρωμής των συνεργαζομένων με το δίκτυο χειρουργών από την INTERAMERICAN, έχει δημιουργήσει ένα καθεστώς απόλυτης διαφάνειας και αμοιβαίου οφέλους στη σύνθετη σχέση εταιρείας – ασφαλισμένου – χειρουργού – κλινικής», επισημαίνει ο Γενικός Διευθυντής Ζωής και Υγείας της εταιρείας Γιώργος Βελιώτης (φωτό), τονίζοντας ότι η INTERAMERICAN έχει επενδύσει έως σήμερα στη δημιουργία ενός μοναδικού για την ελληνική πραγματικότητα συστήματος υγείας ποσόν που ξεπερνά τα 30 εκατ. ευρώ.

Μετά από ένα έτος λειτουργίας του δικτύου χειρουργών, που ξεκίνησε πέρυσι τον Φεβρουάριο σε Αττική και Θεσσαλονίκη, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1.000 χειρουργικές επεμβάσεις σε ασφαλισμένους με Medisystem και έχει καταβληθεί από την εταιρεία περί το 1 εκατ. ευρώ για την αμοιβή των χειρουργών. Μέσω αυτής της διαδικασίας, ο ασφαλισμένος που επιλέγει χειρουργό του εταιρικού δικτύου υγείας δεν εμπλέκεται πλέον σε συναλλαγή μαζί του και έτσι, αποτρέπεται το ενδεχόμενο μη αναγνωρίσιμων απαιτήσεων σε βάρος του, ενώ ο χειρουργός αμείβεται σε πρώτο χρόνο (άμεσα) από την εταιρεία με κατάθεση του ποσού στον λογαριασμό του αποφεύγοντας τη διαμεσολάβηση του νοσοκομείου και τη συνεπαγόμενη μεγάλη καθυστέρηση της πληρωμής του. Παράλληλα, η εταιρεία ελέγχει απόλυτα και περιορίζει το κόστος της ιατρικής πράξης.

Στο δίκτυο χειρουργών, που περιλαμβάνει τις ειδικότητες γενικού χειρουργού, γυναικολόγου, ορθοπαιδικού, ουρολόγου, οφθαλμιάτρου και ωτορινολαρυγγολόγου, προστέθηκε πρόσφατα και η ειδικότητα του αγγειοχειρουργού. Οι συνεργαζόμενοι χειρουργοί είναι ενταγμένοι στο ευρύτερο δίκτυο υγείας της INTERAMERICAN, στο πλαίσιο του συστήματος υγείας Medisystem, που αναπτύσσεται συνεχώς με νέες συνεργασίες. Ήδη, το 2010 το δίκτυο επεκτάθηκε με ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα στην Τρίπολη, στη Σπάρτη, στη Λήμνο και σε Καλύβια και Κερατέα Αττικής.

Στρατηγικός στόχος της INTERAMERICAN, μέσω της ανάπτυξης του δικτύου υγείας, είναι να επιτύχει υπέρ των ασφαλισμένων της αποτελεσματικότερο έλεγχο της ποιότητας και του κόστους των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας, αντιμετωπίζοντας ολοκληρωτικά τις ανάγκες τους εντός του εταιρικού της δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...