Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

"Φωνολογικές Διαταραχές vs Αρθρωτικές Διαταραχές: Θεραπευτικές προσεγγίσεις"

Η Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College διοργανώνει την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011, στις 18:30 διάλεξη με θέμα «Φωνολογικές Διαταρχές vs Αρθρωτικές Διαταραχές: Θεραπευτικές προσεγγίσεις», με εισηγητή την κα. Λένα Παγώνα (Λογοπαιδικός, MSc).

Η κα. Λένα Παγώνα εργάζεται στο Πρότυπο Κέντρο Παθολογίας Λόγου και Φωνής “Λέγειν” και στην Εταιρία Ψυχολογικής Υποστήριξης και Θεραπείας, ενώ συνεργάζεται ως Επιστημονικός Συνεργάτης με Λογοθεραπευτικά Κέντρα. Διδάσκει στα Προγράμματα HND Μαθησιακές Δυσκολίες και Professional Diploma Λογοθεραπείας του Mediterranean College.

Την εκδήλωση συντονίζει ο κ. Στέλιος Κουτελιέρης, Επικεφαλής των προγραμμάτων Higher National Diploma (HND) της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Mediterranean College.

H εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Διαλέξεων του Κολεγίου. Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε στο 210-8899600 (καθημερινά 10:00 – 20:00) ή στο info@medcollege.edu.gr. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Πληροφορίες: Mediterranean College, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, www.medcollege.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...