Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Νέα προγράμματα για τη νοσηλεία και το εισόδημα από την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN, δίνοντας προτεραιότητα στην αντιμετώπιση των προσωπικών κινδύνων υγείας και εισοδήματος που αναδύονται από τη σημερινή οικονομική πραγματικότητα, παρουσιάζει δύο νέες ασφαλιστικές προτάσεις – μια για την κάλυψη της νοσηλείας και μια για τη δημιουργία ικανοποιητικού εισοδήματος κατά την τρίτη ηλικία.

Νέα προγράμματα MEDIhospital

Στον τομέα της υγείας, που αποτελεί κορμό των δραστηριοτήτων και πεδίο καινοτόμων εφαρμογών για την INTERAMERICAN, η εταιρεία προωθεί δύο νέα νοσοκομειακά προγράμματα MEDIhospital, που έρχονται να συμπληρώσουν την ευρεία γκάμα των προγραμμάτων υγείας της εταιρείας.

Πρόκειται για το MEDIhospital Smart & Extra και το MEDIhospital Smart & Flexi, που καλύπτουν έξοδα νοσηλείας και έχουν ως βασικό κοινό χαρακτηριστικό την ανανέωσή τους σε ετήσια βάση.

Στα προγράμματα, το ύψος του καλυπτόμενου ποσού δαπάνης φθάνει τις 550.000 ευρώ ετησίως στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ προβλέπονται ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, επιλογή δωματίου, ημερήσιο επίδομα νοσηλείας καθώς επίσης και ημερήσιο χειρουργικό επίδομα σε κρατικό νοσοκομείο. Ακόμη, περιλαμβάνονται και στα δύο προγράμματα επίδομα τοκετού –2.000 ευρώ στο Smart & Extra και 1.500 ευρώ στο Smart & Flexi– με πρόβλεψη ισχύος 24 μήνες μετά την κάλυψη. Το Smart & Extra, που έχει υψηλότερες παροχές, περιλαμβάνει και χειρουργικό επίδομα για επέμβαση χωρίς νοσηλεία.

Και στα δύο προγράμματα ισχύουν ως επιπλέον παροχές η ελεύθερη χρήση του δικτύου χειρουργών–ειδικών συνεργατών της INTERAMERICAN, οι δύο δωρεάν επισκέψεις σε χειρουργούς αυτού του δικτύου για δεύτερη γνώμη και ακόμη, η μείωση του απαλλασσομένου ποσού κατά 30% για το Smart & Flexi σε περίπτωση νοσηλείας στην Αθηναϊκή κλινική, που ανήκει στην εταιρεία.

Capital Pension

Παράλληλα, η INTERAMERICAN παρουσιάζει το αποταμιευτικό πρόγραμμα Capital Pension, ολοκληρώνοντας έτσι την επενδυτική πλατφόρμα Capital, που επενδύει σε αμοιβαία κεφάλαια όλων των τύπων με τη συνεργασία κορυφαίων διαχειριστών αμοιβαίων κεφαλαίων όπως είναι η EFG, η Alpha Trust και η Millennium.

Το Capital Pension δημιουργεί κεφάλαιο για την περίοδο συνταξιοδότησης, προσφέροντας όλες τις επενδυτικές επιλογές του Capital (29 αμοιβαία κεφάλαια), με δυνατότητα επίτευξης υψηλών αποδόσεων που συνδυάζονται με όλες τις συμπληρωματικές καλύψεις (μόνιμης ολικής ανικανότητας, απαλλαγής πληρωμής ασφαλίστρων κ.λπ.).

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πλεονέκτημα του προγράμματος αφορά στην εφαρμογή calculator που προσδιορίζει το ποσόν το οποίο θα είναι αναγκαίο για τον επενδυτή στη λήξη, με εκτίμηση της εξέλιξης του πληθωρισμού και σχετική προστασία. Το Capital Pension είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μοντέλο που συνυπολογίζει αποταμίευση, εισόδημα, πληθωρισμό και χαρτοφυλάκιο επενδύσεων, παρέχοντας την ευελιξία στον επενδυτή να διαμορφώσει ο ίδιος τον τρόπο της αποταμίευσης και το ύψος του ασφαλίστρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...