Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Νέα δυναμική συνεργασία της ΙΠΠΟΤΟΥΡ με τη Pfanner

Άρωμα εξωτερικού έχει η νέα συνεργασία της ΙΠΠΟΤΟΥΡ με την Pfanner, τη μεγαλύτερη εταιρεία παρασκευής φυσικών χυμών στην Αυστρία και μία από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας της, η ΙΠΠΟΤΟΥΡ αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και αντιπροσώπευση των προϊόντων της εταιρείας Pfanner στην ελληνική αγορά.  

Η Pfanner έχει μακρά παράδοση στην επεξεργασία φυσικών χυμών και παγωμένου τσαγιού, με εκατομμύρια καταναλωτές ανά τον κόσμο καιπωλήσεις σε περισσότερες από 40 χώρες. Για την παρασκευή των φυσικών χυμών Pfanner επιλέγονται οι καλύτερες ποικιλίες φρούτων, και στη συνέχεια με τη χρήση προηγμένου τεχνολογικού εξοπλισμού γίνεται η επεξεργασία και τυποποίηση του τελικού προϊόντος. Μία διαδικασία, την αρτιότητα της οποίας εγγυάται τόσο η μακρόχρονη παράδοση της Pfanner που αριθμεί περισσότερα από 150 χρόνια παρουσίας στην επεξεργασία φυσικών χυμών, όσο και το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζει η εταιρεία σε όλα τα στάδια επεξεργασίας και τυποποίησης των προϊόντων της.  

Στρατηγικός στόχος της ΙΠΠΟΤΟΥΡμίας κατεξοχήν ελληνικής εταιρείας, είναι να πρωτοπορεί και να εδραιώσει την ηγετική της θέση στον κλάδο των τροφίμων  στη χώρα μας. Για το λόγο αυτό, η ΙΠΠΟΤΟΥΡ επενδύει διαχρονικά στη σύναψη επιτυχημένων συνεργασιών, τόσο με εταιρείες του εξωτερικού όσο και με ελληνικές. Για την υλοποίηση του οράματός της, η εταιρεία βασίζεται στο διευρυμένο πανελλαδικό δίκτυο διανομής και αντιπροσώπευσης που διαθέτει, αλλά και στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της, που με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του στηρίζει κάθε μεγάλη συνεργασία και κάθε επιχειρηματικό της βήμα.  

Η συνεργασία της ΙΠΠΟΤΟΥΡ με την Pfanner αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής μας να «φέρουμε» στην ελληνική αγορά επώνυμα, ποιοτικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας και μοναδικής γεύσης με την εγγύηση αξιόπιστων εταιρειών του εξωτερικού, που ανταποκρίνονται πλήρως στις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Μία δέσμευση, που όλοι μαζί οι άνθρωποι της ΙΠΠΟΤΟΥΡ δουλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε πράξη, με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές μας που μας εμπιστεύονται τη διατροφή της οικογένειάς τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...