Δευτέρα, 7 Μαρτίου 2011

Η Dow Chemical χορηγός στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011

13th Special Olympics World Summer GamesImage via Wikipedia
Η εταιρεία Dow Chemical, προσθέτοντας άλλη μία χορηγία στο συνεχώς αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο χορηγιών της, ανακοίνωσε σήμερα τη χορηγία της, ως Επίσημος Προμηθευτής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, ανταποκρινόμενη στο κοινωνικό αίτημα του σεβασμού στη διαφορετικότητα. 

Ο κ. Θανάσης Θωμάς, Διευθύνων Σύμβουλος, DOW Ελλάς, σχολίασε σχετικά:

«Η χορηγία της DOW στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 υποδηλώνει την έμπρακτη στήριξή μας στις αρχές και τις αξίες του κινήματος των Special Olympics» και πρόσθεσε, «Οι Αγώνες είναι το πιο σημαντικό αθλητικό και ανθρωπιστικό γεγονός του 2011. Είμαστε υπερήφανοι για την προσφορά μας σε αυτή την παγκόσμια γιορτή της αγάπης και της αλληλεγγύης». 

Η κ. Γιάννα Δεσποτοπούλου, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, δήλωσε:

«Είναι τιμή και χαρά μας που η εταιρία Dow Chemical είναι Επίσημος Προμηθευτής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011. Η δέσμευση της εταιρείας στις αρχές της βιωσιμότητας και της καινοτομίας, μας δημιουργούν ασφάλεια και εμπιστοσύνη για την άριστη έκβαση της συνεργασίας μας. Την ευχαριστούμε που μοιράζεται μαζί μας τις ίδιες αξίες για ένα κόσμο χωρίς αποκλεισμούς και ειλικρινή σεβασμό στη διαφορετικότητα. Οι Αγώνες αυτοί θα συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των αθλητών και στη δημιουργία δικτύων αλληλεγγύης με μακροχρόνιο θετικό αντίκτυπο». 

Στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, η Ελλάδα θα υποδεχτεί περισσότερους από 7.Ο00 αθλητές και 2.500 προπονητές από περίπου 180 χώρες, που θα αγωνισθούν σε 22 Ολυμπιακού τύπου Αθλήματα. Τους Αγώνες θα καλύψουν 3.000 εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. Στις 9 Ιουνίου 2011, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας στον Ιερό Λόφο της Πνύκας. Η Λαμπαδηδρομία θα διεξαχθεί 9 έως 24 Ιουνίου 2011, από την Αθήνα στην Κωνσταντινούπολη, στην Πάφο και σε 60 πόλεις και νησιά της Ελλάδας. Οι τελετές έναρξης και λήξης θα πραγματοποιηθούν στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 25 Ιουνίου και στις 4 Ιουλίου 2011, αντιστοίχως. 

Εκτός από Επίσημος Προμηθευτής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011, από τον Ιούλιο 2010, η εταιρεία Dow Chemical είναι ένας από τους Διεθνείς Χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων 


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράψτε ελεύθερα την άποψή σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...